vakantiewoning

Maas

 

Vakantiewoning huren in Maastricht e.o.

Overzicht van aanbieders van vakantiehuizen in/dichtbij Maastricht:

vakantiewoning-aanbieder

Omschrijving

Hole8 hole8Maastricht. sfeervol ingerichte woonboerderij en voorziet in alle luxe. Ingesloten tussen hole 8 en 3 is het een baken op Golfbaan Het Rijk van Margraten. Met uitzicht over de glooiende heuvels van de eerste 9, en aan de achterzijde het prachtige heuvel- en mergellandschap. Alles op 5000m2 eigen grond.
`t Schuttershuuske appartementen MargratenMargraten. Schuttershuuske is een uit 1690 daterende boerderij die middels een langdurige renovatie / nieuwbouw is omgebouwd tot een zestal luxe **** ANWB vakantiewoningen. Ieder met zijn eigen stijl en ambiance.
De inrichting is zeer smaakvol. Ieder heeft een geheel eigen ambiance en modern interieur. Er is geprobeerd zo veel mogelijk de oude elementen te laten terugkomen in de appartementen. Bijvoorbeeld de oude eiken balken, veldbrand steen enz. Door dit te combineren met moderne hedendaagse stijl, comfort en luxe is men tot iets bijzonders en unieks gekomen.
Cannerhof Waar de stadsparken overgaan in het Jekerdal, een dal met een beekje, groene hellingen en wijngaarden, ligt de Cannerhof. Deze uniek gelegen vakantiewoning (50 m2) voor 2 personen, vlakbij het oude centrum van het bruisende Maastricht, is een onderdeel van een boerenwoning en bevat alle rust en comfort.
De Remise Bemelen Luxe vakantiehuis landelijk gelegen tussen Maastricht en Valkenburg, voor 2 personen.
Het gehucht Gasthuis ligt net buiten het dorp Bemelen. Het is een beschermd dorpsgezicht en ligt aan de rand van het weidse plateau van Margraten.
Herbaloge B&B MaastrichtMaastricht. In Herbaloge verblijf je in een bed and breakfast / vakantiewoning, aan de rand van Maastricht. Herba staat voor kruid. Laat je verrassen door de kruiden in de tuin, geniet van verse kruidenthee of neem een massage met kruidenstempels. Maastricht en haar omgeving heeft je een hoop te bieden, op het gebied van cultuur, historie, natuur en evenementen.
Dreeshof Margraten. De Bourgondische cultuur kunt u optimaal proeven vanuit het voormalig Koetshuis en/of Bakhuis van carréhoeve Dreeshof. De centraal maar toch landelijk gelegen vakantiewoningen is bij uitstek geschikt als basis voor uw wandel en fietstochten, bezoekjes aan Maastricht, Valkenburg, Aken etc in Zuid Limburg. Het Koetshuis (2-7 pers.) en het Bakhuis (2-5 pers.) zijn rustig gelegen, gezellig ingericht en voorzien met de hedendaagse luxe.
gastenverblijf Den Hook gastenverblijf Den HookHet gastenverblijf is gelegen in een monumentaal boerenwoonhuis anno 1800, op de grens van stad en natuur. Een uitstekend uitvalsgebied voor uw wandelingen, fietstochten en ontdekken van het historische centrum van Maastricht.
vakantieappartement Berg Berg en Terblijt. Luxe vakantiewoning voor 2 personen in het hartje van het Heuvelland, 3 minuten van Valkenburg aan de Geul, Maastricht of andere mooie plekken in Limburg. Vanuit deze woning kunt u in de prachtige natuur van Limburg fietsen of wandelen.
In overleg kunnen de fietsen binnen worden gestald. Mogelijkheid voor het plaatsen van een babybed.
   
Uw vakantiewoning(en) hier?