vakantiewoning limburg huren

Vakantiewoning in Mechelen, Limburg

 

Overzicht van aanbieders van vakantiehuizen in Mechelen:

vakantiewoning-aanbieder

Omschrijving

Buitenplaats de Mechelerhof Prachtig gelegen vakantiepark bevindt zich aan de rand van het idyllische kerkdorpje Mechelen, gelegen midden in het Geuldal met zijn glooiende heuvels, kabbelende beekjes en weidse uitzichten. Het Geuldal is één van de twee met drie sterren beloonde landschappen in Nederland
Frensjerhofke een nostalgisch vakwerkboerderijtje op 500 m van de dorpskern Mechelen waar winkels, kroegjes, restaurants en andere voorzieningen zijn. Zwembaden zijn zowel in Mechelen als in Gulpen (golfslagbad) te vinden
.
Hoeve de Helle appartement de HelleAppartement "Hoeve De Helle" is gelegen even buiten de bebouwde kom van Mechelen. Het appartement is onderdeel van de monumentale vakwerkboerderij Hoeve De Helle. Deze boerderij is reeds ouder dan 400 jaar. Helle is een beschermd buurtschapgezicht, vanwege de fraaie vakwerkhoeven, die in oude luister zijn hersteld. Hoeve de Helle ligt op een onopvallende plaats langs de kant van de weg. In de royale achtertuin kunt u heerlijk genieten van het mooie weer en vanaf deze plek heeft u een fantastisch uitzicht over de Limburgse heuvels.
Hof van Kleeberg Mooi gelegen landhuis net buiten bebouwde kom van het mooie dorpje mechelen. Landhuis is geschikt als groepaccommodatie tot 26 personen. Tevens beschikken wij over 4 - 2 pers. appartementen en 1 - 6 persoons appartement. Onze tuin en terrassen nodigen U uit om te relaxen en genieten, met schitterend uitzicht over het heuvelland.
De Ginsterberg GinsterbergDe vakantiewoningen liggen hoog boven het Geuldal en hebben daardoor een schitterend uitzicht over het landschap. Dit landschap biedt U een mooie afwisseling van bossen en weilanden, heuvels en dalen, holle weggetjes en kabbelende beekjes. Het is een heerlijk gebied om te wandelen en te fietsen en te genieten van de mooie Limburgse natuur.
Bommerig Ons vakantieappartement, gelegen tussen de dorpjes Mechelen en Epen, is omringd door een schitterend privé park, met wandel-paden, gelegen in een rustige en bosrijke omgeving. Bij ons vindt u rust en ontspanning. Ideaal om te wandelen of te fietsen.
Herlaeve vakantiewoningen HerlaeveNieuwe luxe vakantiewoningen (2-8 pers), in authentieke stijl gebouwd. 4 vakantiewoningen, waarvan 3 vrij uitzicht over het Heuvelland. Ook geschikt voor mensen met een beperking en mensen die slecht ter been zijn. Ook zeer geschikt voor gezinnen. Grote trampoline, speelhuis, 2 paarden etc.
De Geulhof Op een markante plek tussen de heuvels en de Geul, ligt een vakantieverblijf met veelzijdige recreatiemogelijkheden. Een familiebedrijf met een lange toeristische traditie, dat haar gasten reeds vele jaren gastvrijheid weet te verlenen.
Hurpeschzegel HurpeschZeer luxe vakantie-appartement op uniek plekje gelegen tussen Mechelen en Epen in het gehucht Hurpesch.
Een ideale plaats om te wandelen, te joggen, te mountainbiken of gewoon te fietsen. In de directe omgeving kan worden gegolfd en paardgereden. Behalve natuur biedt de streek ook historisch, folkloristisch, cultureel en culinair legio mogelijkheden.
Thienen De rustieke vakwerkwoningen zijn compleet en comfortabel ingericht voor een gerieflijk verblijf en hebben ieder hun eigen ingang en terras. Door de hogere ligging van Thienen in Hurpesch heeft u een uniek / magnifiek uitzicht over het gehele geuldal tot ver over de dorpen Mechelen en Epen en de omliggende bossen en heuvels. Rondom de woningen kunt u dus genieten van een prachtig stukje natuur, welke is uitgeroepen tot een "5 sterren landschap".
Vinkenhof Vinkenhof ligt in de tuin van Zuid Limburg. Het Heuvelland is een uniek gebied. Een landschap met helling bossen kalkgraslanden en rivierdalen. U vindt hier zeldzame flora en fauna en u heeft de mogelijkheid om het wild van dichtbij te aanschouwen. Dit landgoed met vakantiewoningen, appartementen, groepsaccommodatie en een camping ligt op loopafstand van het pittoreske dorpje Mechelen met zijn leuke restaurants en kroegjes.
De Geulhof Op een markante plek tussen de heuvels en de Geul, ligt een vakantieverblijf met veelzijdige recreatiemogelijkheden. Een familiebedrijf met een lange toeristische traditie, dat haar gasten reeds vele jaren gastvrijheid weet te verlenen.
Vakantiewoningen Hupperetz een tweetal vakantiewoningen die gelegen zijn in het prachtige landschap van het Geuldal. Door de ligging in het gehucht Hurpesch (tussen de dorpjes Mechelen en Epen) zijn de woningen die ideale uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht.
Een woning is geschikt voor 2 tot 8 personen en heeft de beschikking over een gelijkvloerse slaapkamer. De andere woning is geschikt voor 2 tot 6 personen.
Groepsaccommodatie De Elset een comfortabele, gezellige monumentale 17e eeuwse vakwerkboerderij in een paradijselijk stukje Zuid-Limburg op één van de laatste uitlopers van Eifel en Ardennen in het stiltegebied van het Geuldal met een fantastisch uitzicht. De boerderij is ingericht in huiskamersfeer, met als centrale ontmoetingsplaats de ronde open haard,waar u zich meteen thuis zult voelen . Er zijn 6 slaapkamers, waarvan 2 gelijkvloers: ideaal voor ouderen of licht gehandicapten. Tevens zijn er een babybadje,box,3 kinderstoelen, 3 baby-campingbedjes en 1 kinderbedjes.
I Gen Hil luxe vakantiehuis is gelegen even buiten de bebouwde kom van Mechelen, in het zuidelijkste puntje van Limburg. Het maakt deel uit van een monumentaal complex gebouwd in vakwerkstijl
   
Uw vakantiewoning(en) hier?