vakantiewoning

 

Vakantiewoning in Wijlre, Limburg

Overzicht van aanbieders van vakantiehuizen in Wijlre:

vakantiewoning-aanbieder

Omschrijving

Appartement Aan het spoor appartementruim 2 persoons appartement, groot 55 vierkante meter. Modern ingericht met badkamer, slaapkamer en ruime woonkamer met een open keuken, houtkachel en 2 terrassen. Honden toegelaten.
Belvilla Wijlre Keuze uit diverse prachtige woningen in Zuid-Limburg
Watermolen Diverse vakantiewoningen voor 2-8 personen, gelegen nabij het riviertje de Geul, midden in het prachtige Geuldal. De woningen zijn deels ondergebracht in de vleugels van de prachtige gerestaureerde boerderij. Heel rustig gelegen op zo`n honderd meter van de dorpskern.
De Vijfbundershof 3 ruime, ingerichte vakantiewoningen, (1 voor 4 pers. en 2  voor 6 pers.). Gelegen in een van de mooiste omgevingen, centraal in het zuid-limburgse heuvellandschap en wel onder aan de voet van de Fromberg te Wijlre. De omgeving is bij uitstek geschikt voor; wandelaars - fietsers - auto en motor tourtochten. Uw voertuigen kunt U veilig parkeren bij de Vijfbundershof. Door de rustige en landelijke ligging is het er altijd een waarborg voor rust en ontspanning
Vakantiewoningen De Schapenweide gelegen op de binnenplaats van een oude boerderij met watermolen tussen Valkenburg en Maastricht. vakantiewoningen WijlreHerbergt 5 zeer landelijk gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 8 personen
Ideale uitvalsbasis om gezellig te winkelen, te dineren en te wandelen natuurlijk.Vanaf de accomodatie stapt u via een poortje zo op de wandelroute, waar u kunt genieten van wijdse vergezichten, prachtige heuvels en het riviertje de Geul natuurlijk. Vanuit het weiland kunt u vissen in de Geul (vraag om vergunning). Kortom alles wat je nodig hebt om van een verblijf een echte vakantie te maken.
't Bakhuis Vakantiewoning in authentieke stijl dat plaats biedt aan maximaal 6 personen
Hoeve Schoonzicht knusse 4-persoons vakantiewoning. De grotendeels houten woning is zeer landelijk gelegen net buiten het gehucht Stokhem. Zeer ruime kamer met open keuken. Slaapkamer voor 2 personen met wastafel en ruime vide waar ook 2 personen kunnen slapen.
   
Uw vakantiewoning(en) hier?